Spostrzeżenia pacjenta

Informacje dla pracowników ZOZ MSWiA w Rzeszowie

Moderator: admin

Spostrzeżenia pacjenta

Postprzez kaleka on 12 Maj 2010 18:14

Panie Białowąs zamiast tracić czas oprowadzając ,,pielgrzymki,, po szpitalu i chęłpić się remontami, zająłby się Pan tym jak jest traktowany i lekceważony pacjent w ,,pańskim folwarku,, ,ale trudno się dziwić jeśli przykład idzie z góry. Brak jest jakiegokolwiek zainteresowania pacjentem ze strony lekarzy i personelu... Mam nadzieje iż Pan weźnie pod uwagę dogłębnie to co napisałem i wyciągnie Pan konretne wnioski..........

z Poważaniem Kaleka(bo tak się czułem)
kaleka

Dołączenie: 12 Maj 2010 18:02

Re: Spostrzeżenia pacjenta

Postprzez Z.B. on 20 Cze 2010 22:03

Bardzo proszę o konkrety, bo wtedy można będzie poprawiać to co źle działa. Rzucanie obraźliwych słów pod adresem wszystkich jak leci nie jest sposobem na złe zachowania jednostek.
pozdrawiam
Zdzisław Białowąs
Dyrektor ZOZ MSWiA w Rzeszowie
Z.B.

Dołączenie: 29 Wrz 2008 18:46

Re: Spostrzeżenia pacjenta

Postprzez psi detektyw on 04 Sie 2010 17:54

Drogi Dyrektorze :)
Radziłbym baczniej przyjrzeć się pracy niektórych stażystów a szczególnie ich sposobu podejścia do pacjenta, wsłuchać się w ich ton rozmowy jaką prowadzą z chorym.
Niektórym lekarzom też można wiele zarzucić , a przecież na pewno znają całość przysięgi Hipokratesa...
Pana wizyty w szpitalu przydałby się również w godzinach późnonocnych , jednakże miałem przyjemność zauważyć realizację powiedzenia " gdy kota nie ma - myszy harcują "
psi detektyw

Dołączenie: 04 Sie 2010 17:44

Powróć do Szpital