podziękowanie

:) jak w temacie. Wszystko o biesiadzie.

Moderator: admin

podziękowanie

Postprzez Z.B. on 14 Wrz 2009 00:09

Ucieszyłem się dzisiaj, kiedy okazało się, że nie tylko mnie nogi bolą już drugi dzień i mam „zakwasy” w łydkach. A już myślałem, że nie dobrze jest tylko z moją kondycją. Wniosek – trzeba częściej ćwiczyć. Nawet wynik osiągnięty przez „drużynę dyrektorską” w meczu piłki nożnej z „zawodowcami” sprawił mi satysfakcję bo … mogło być jeszcze gorzej. Co prawda mógł być gol honorowy ale … za rok zobaczymy kto będzie lepszy.
Serdeczne podziękowania dla wszystkich uczestników zabawy. Byliście cudowni. A nasze dziewczyny !!!!! jestem chyba szczęściarzem. Mam nadzieję, że wstawcie się za mną u naszego wspaniałego kapelana o rozgrzeszenie dla mnie.
Podziękowania specjalne składam organizatorom, którzy zadbali o wszelkie atrakcje. Podziękowania również dla tych, którzy w tym czasie pracowali, żebyśmy my mogli się bawić.
Z.B.
Z.B.

Dołączenie: 29 Wrz 2008 18:46

Re: podziękowanie

Postprzez żuberek on 15 Wrz 2009 10:16

Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem tego jak Pracownicy szpitala MSWiA potrafią się integrować(bawić),nie mówiąc już o Dyrekcji ;)))
Niech żałują Ci,których nie było(z własnej woli).
Oby takie momenty zdarzały się częściej(co najmniej dwa razy do roku).

Pozdrawiamy Wszystkich :))))))
żuberek

Dołączenie: 15 Wrz 2009 10:06

Postprzez izba przyjęć on 15 Wrz 2009 14:49

Dziękujemy Panu Dyrektorowi i organizatorom za przygotowanie świetnej imprezy, pani Beacie i pani Wioli za humor,dowcip i fantastyczne show.
Również byliśmy obolali co znaczy,że nasza kondycja wymaga więcej tego typu treningu.
Izba Przyjęć
izba przyjęć

Dołączenie: 15 Wrz 2009 08:51

Postprzez Beta on 16 Wrz 2009 21:43

Podziękowanie dla wszystkich uczestników imprezy za przybycie i super zabawę. Fantastycznie się bawiliście co widać na zdjęciach i filmach - jest co wspominać ;)
Efekty zabawy i rozgrywek sportowych każdy z nas odczuł - brak kondycji fizycznej. Następnym razem zadbamy o trening i "zaprawę" - może na następnej imprezie ??? Są również propozycje zorganizowania wycieczki integracyjnej - co Wy na to?

Doszły nas słuchy, że Ci co nie byli teraz bardzo żałują - ŻAŁUJCIE - bowiem było naprawdę fajnie. Następnym razem obecność Wasza obowiązkowa!
Pozdrowienia dla wszystkich
B.L.W.
Beta

Dołączenie: 16 Wrz 2009 21:30

Powróć do Biesiada integracyjna